Pages

5 Mar 2014

HADELISTE - JOMFU ANE GADE EDITION
Som eksil-århusianer i Aalborg er det hændt, at jeg har besøgt Jomfru Ane Gade, eller Gaden, en gang eller to. Eller mange... 
Og selvom det oftest er ganske sjovt (læs: fuldt), er der virkelig også mange ting jeg virkelig ikke forstår. 

1. Glatte brosten som underlag for en udpræget festgade. Girls will know! 
Så er det godt jeg ikke lufter stiletterne så ofte længere. Så mange forstuvede ankler.

2. Das Bierbar. Træls sted, træls typer, træls musik. Fik jeg sagt træls? I får den lige igen så; træææls! Man er vel jyde.

3. Kemisk sukker-infuserede drinks serveret i spande a la Sunny Beach med 800 sugerør i hver, i farvesortimentet rød eller blå. Brandert OG sukkerchok på samme tid, hvorfor ikke?! 

4. 48 kr. for en udvandet "fadøl". 

5. Fyre i Bullrot/Karl Kani joggingbukser. Det har aldrig, og kommer heller aldrig til at være, passende benklæder at iføre sig blandt andre mennesker, ude i offentligheden, medmindre du skal på tanken efter en Cocio og en fransk hotdog dagen derpå, er då mæ? 

6. Piger i minikjoler, uden nylonstrømper om vinteren. Kan du stave til blærebetændelse? 

7. Arnbitter/Ferne. Nej tak som byder!

8. Lakridsshots med granatæblesmag. Se punkt 7.

9. Fulde typer, der synes de skal slås. Det må de sådan set selv ligge og rode med, men i Gaden er der ikke voldsomt meget plads at give af og så en enorm mængde mennesker oveni, så sådan en slåskamp kan hurtigt komme til at involvere lidt flere ofre end det umiddelbart var hensigten. Så sent som i lørdags så jeg en pige, der sad på hug og passede sig selv (og sin brandert, og sikkert også noget kvalme), da hun helt ufrivilligt blev brugt som boksebold, da en vagt vælger at skubbe en fyr ned i hende og holde ham fast der. 

10. Justin Bieber. Er der ikke et sodavandsdisko i en ungdomsklub et sted, I kan smutte hen til, hvis det er den slags I vil høre? 
Det samme gælder for One Direction. Færge ud af verdenen, NU! 

11. Toilet-selfies med veninderne. Der er allerede kæmpe kø og helt overfyldt på pigetoiletterne, men et lille minde fra den gode oplevelse skal I da have med, det er klart. Og ja, der er elleve punkter! Hvorfor? Livet på kanten, du ved...

4 comments:

 1. Hahaha, åh - Gaden er ligeså horribel som den er pragtfuld <3

  - Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er den nemlig! Og det er nok også derfor man bliver ved med at komme igen ;)

   Delete
 2. Haha, forstår slet heller ikke nr. 5 - der må vel være forskel på hverdags & fest påklædningen :) Og joggingbukser er og bliver noget man har på derhjemme! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Absolut! Det kan tilgives, hvis man har tømmermænd eller det er vaskedag, men aldrig som gå i byen-outfit! :)

   Delete

Every comment is highly appreciated - it makes this whole thing even more fun!