Pages

22 Jun 2013

Some of my Favorites #2

Og så stoppede 30 day challenge lige midt i det hele! Var der nogen, der sagde inkonsekvent? Well, det er da i hvert fald bedre end at være inkontinent... Jeg tænkte det var tid til lige at give en opsummering af de blogs jeg synes er noget værd. På det seneste er der blevet trykket på unfollow-knappen ved rigtig mange blogs. Om det er dem, der er blevet dårlige eller mig, der er blevet mere bitchy, ja det er der ingen der skal kunne sige... I hvert fald er der simpelthen så mange ting, der irriterer mig i blogosfæren for tiden, men måske de fortjener en liste for sig selv? Here we go...

Modeblogs:

                                                                                                                                           - Angelicas blog er gennemsyret af professionalisme. Alle hendes outfitbilleder ligner reportager fra store modemagasiner og hendes stil er personlig og alsidig. Hun er virkelig dygtig til at lege med materialer, mønstre, farver og faconer og så ligner hun altid en million. På mange måder er hun en arketypisk svensk modeblogger; lyst hår, solbrændt hud og lettere haltende engelskkundskaber, men det er bagateller i forhold til den overordnede standard hun fører.
- Modesoen er et nyt bekendtskab for mig. Eller, det passer jo ikke helt. Jeg har jo ligesom godt vidst, at hun var derude, men jeg har altid bladret pænt forbi. Det har været en fejl fra min side; det indrømmer jeg gerne. Tine er ikke voldsomt inspirerende stilmæssigt for mig, men hendes selvironi og humoristiske distance til hele fænomenet modeblogger går lige i hjertet på mig.


- De to damer kom kun i betragtning i denne omgang. Jeg har før i tiden været særligt vild med Marie Jedigs univers og hendes sorte og minimalistiske stil, men på det sidste er jeg begyndt at blive en smule irriteret af at læse hendes blog. Enormt mange sponsorerede indlæg og mange køb som, i min verden, er helt ude af proportioner, hvad angår pris (ja, jeg er misundelig! Jeg vil også vælte mig i Chanel og Rick Owens). Plus, at tonen er blevet meget skarp og selvironien er forduftet lidt. Bettesøsteren Lærke Jedig følger jeg ikke længere. Isabella er bare pisse pæn. Bum.


Beautyblogs:


- De smukke damer bag denne blog er virkelig fine og professionelle i deres udtryk. Jeg er vild med layoutet, billederne og de udførlige tutorials, på trods af det ekstremt tøsede aspekt. Bedst er dog de små hverdagstips, der gør alt hvad, der har med makeup, skønhedspleje og hår at gøre, meget sjovere og lettere. Og ja, jeg har set alle afsnit af Laguna Beach og The Hills, og ja, jeg kan fandeme godt lide Lauren Conrad. Man føler jo næsten, at man kender hende, ikk?- Linda er også helt ny for mig. Men hun er bare helt vildt dygtig. På trods af hendes store begejstring for den meget markante winged liner, så er hendes looks virkelig pæne og inspirerende. Nogen vil kalde mig lidt af en sminkedukke, men min makeup er dog sjældent så ekstrem som hendes, men til særlige lejligheder kunne man godt vove sig ud i at efterligne et look eller to (ikke på samme tid, det bliver noget rod) fra hendes blog.


- Beauty Junkie er nede lige pt, så der er ikke så meget nyt at komme efter for tiden, men jeg glæder mig absolut til, at de vender tilbage. Søde damer med lækker makeup! Psycho Sandra laver de mest hjernedøde kunstværker på sit eget ansigt. Hvordan hun formår at male små mesterværker på et øjenlåg eller et par læber er ud over min forstand, men hardcore – dét er hun!


Personlige blogs:


- Selvom jeg lige har skrevet et indlæg om SilleHvem, skal hun stadig med her. Nøgenhedsambassadøren, pigen med pornolæberne, Dronningen af bukseløshed – kært barn har mange navne. Sille er no bullshit hele vejen igennem og det er fandeme sejt! Hun er ærlig, hun er charmerende, hun er sarkastisk og hun er pisse lækker!- Et rodet univers fyldt med sko, selvironi, katte og reprimander! Miriam taler frit fra leveren og er ikke bange for at råbe højt, hvis hun er utilfreds med noget. Hun går nogle af de mere, ahem, kommercielle bloggere på klingen og stiller store fede spørgsmålstegn ved ting, som andre tager for givet. Hendes ”Jeg er jo Bridget Jones”-indlæg får mig altid til at trække på smilebåndene og oftest (læs: altid) kan jeg sagtens genkende mig selv i mange af situationerne. Her findes en virkelig person, med virkelige hverdagsproblemer og det er ikke pakket ind i candyfloss og champagne. Og så er hun en endnu større sprognørd end mig selv. Fantastisk! Ps. På forhånd undskyld, hvis der skulle forekomme stave- eller grammatikfejl, Miriam!- Stine tegner sit liv i den sødeste tegneseriestil! Og jeg er hooked! De sødeste kruseduller og de hyggeligste små anekdoter.


- Sneglcille er sød, hyggelig og selvironisk, hvilket jeg sætter stor pris på. Dog er der meget mommy-talk, som jeg ikke helt kan relatere til, af åbenlyse årsager. Line Love er kommet i denne kategori, fordi jeg primært læser hendes mere personlige indlæg. Ugens op og ned er noget af det bedste og jeg glæder mig hver uge! Line Sofies blogging er en smule ikke-eksisterende for tiden, men om ikke andet er hun stadig smuk, stærk og ærlig.


Fitness/sundhedsblogs:


- Her finder jeg en masse inspiration til alternative lækkerier, da jeg stadig lever hamrende sundt (hvis vi lige glemmer smøgerne og det gør vi, for her er det mig, der bestemmer, nå!)- Cassey er så ultra-mega-over-amerikansk som man overhovedet kan være og det er normalt noget, der får det til at vende sig i maven på mig, men som motivation til at lette røven og få trænet, så virker det altså meget godt. Jeg er også tilmeldt hendes nyhedsbreve (det bliver dog over mit lig, før jeg kalder mig selv for POPster!) og hendes mails er super søde og motiverende.- Ganske ny, men fyldt med potentiale! Lækkert layout, gode billeder og lækre opskrifter!- Begge er gode sider og er også værd at give et forsøg, hvis man er til den slags trænings- og sundhedsblogs. 

4 comments:

 1. Bahahaha! Candyfloss er i ét ord, ellers er du temmelig godt dækket ind! :D Tak igen for de fine ord, (jeg takkede også pænt ovre hos mig,) jeg gør mit allerypperste, og jeg er stolt af at være i kategori med Sille!

  Din blog er da i øvrigt også et rart sted, den er straks røget på min bloglovin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Satans! Hahah ;)
   Det var skam så lidt. Det er rart med lidt afveksling her i blogosfæren, så det hele ikke går op i indlæg om latte i Torvehallerne og reklamer for Boozt! :) Og ja, Sille er sgu en fantastisk dame, som også er den eneste, der laver vlogs jeg rent faktisk gider at se. :)

   Jeg takker og bukker. Jeg sætter pris på, at du synes om min lille rodebutik herovre! :)

   Delete
 2. haha, de anbefalinger er lige min smag! og er total enig i forhold til latte i torvehallerne og reklamer fra bootz... mit-liv-er-perfekt-bræk.
  hurra for selvironien og os der har den i behold.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fedt, at du sætter pris på dem! :D Der er simpelthen så meget gylle i blogland, så jeg bliver uendeligt glad når der er noget, der faktisk er værd at følge!

   Og ja, lige et kæmpe AMEN og så et halleluja for selvironi! Det er guld!

   Delete

Every comment is highly appreciated - it makes this whole thing even more fun!